In het straatbeeld zie je steeds meer elektrische scooters, zo ook van het merk NIU. Dit Chinese bedrijf timmert flink aan de weg en krijgt een steeds groter marktaandeel binnen de elektrische scooters. Daar waar bekende merken als Kymco en Peugeot eerder niet het gewenste resultaat kregen bij hun e-scooters door de slechte accu’s, springt NIU hier uitstekend op in door kwalitatief goede scooters te leveren voor een relatief lage prijs.

Elektrische scooters van NIU

Scooterdealers in heel het land zien al jarenlang een stijging aan omzet bij de verkoop van elektrische scooters. Maar vaak kregen ze de lasten ervoor terug: slechte accu’s waardoor het beloofde plaatje niet waargemaakt kon worden en er ontevreden klanten terug de scooterwinkel in kwamen. NIU speelt hier uitstekend op in door accu’s van hoge kwaliteit te leveren. Deze zorgen ervoor dat je een lange rit op één accu kunt maken zonder hier problemen mee te krijgen zoals het stilvallen van de motor. Zoals gezegd blijft het marktaandeel stijgen, ook al merken scooterdealers wel dat het iets inzakt door de recent ingevoerde helmverplichting. Anderzijds kan het ook zijn dat mensen na de crisis van het corona-virus ervoor kiezen om het openbaar vervoer te vermijden en te kiezen voor een scooter!

Polderscooter

Bij scooterwinkel Polderscooter staan vele modellen scooters van het merk NIU. Verdeeld over verschillende prijsklassen en ieder met een eigen specialiteit en kenmerk. Ook daar merken ze dat klanten niet direct de accuduur vertrouwen, maar kan Polderscooter wel vertrouwen op de betrouwbare scooters van NIU. Hiermee zal het aandeel elektrische scooters alleen maar blijven stijgen en zullen er op gegeven moment vanzelfsprekend steeds minder scooters met benzine als brandstof rondrijden. En merken als NIU springen hier uitstekend op in.

Meer informatie over NIU of wil je een NIU scooter kopen? Bekijk dan de website van Polderscooter en vraag vrijblijvend advies aan.